domingo, 4 de enero de 2015

100) UNA PACIENTE PUEDE QUE NOS ENVÍE UN MENSAJE DESDE OTRA DIMENSIÓN

Benvolgut Paco,

Sóc el germá de l’Immaculada Juan. La primera vegada que la vas visitar va ser el 3 de setembre de l’any passat. El dissabte et vaig veure al Symposium i et vaig comentar que a finals de gener ens va deixar. El teu ajut en el tractament energètic que li vas anar fent al llarg dels seus darrers mesos de vida li va ajudar força. Tens tot el meu agraïment, el de la família i la del seu marit.
També et vaig comentar lo de la rosa blanca. Un cop feta la cerimònia en el tanatori, un dels rams de roses blanques, vam repartir-lo entre la família. L’altre germana va agafar una de les roses i la va posar en un gerro aigua de l’aixeta i li va demanar a l’Immaculada que li fes saber d’alguna manera que estava bé, l’endemà l’aigua era de un color verd maragda i al dia d’avui la rosa està com el primer dia i l’aigua no s’ha evaporat ni feta malbé. No cal dir que no hem posat res ni afegit ni canviat l’aigua. També comentar-te que les roses que vam agafar els demés familiars, al cap d’una setmana es van fer malbé. Tal com vam parlar t’adjunto les fotos que em vas dir que te les envies per mail.
Gràcies per tot.
Una forta abraçada,

Oriol

TRADUCCIÓN:

Inma , una paciente mía, se fué de este mundo hace casi un año y medio. En su entierro se regalaron rosas blancas a los asistentes. Una de ellas, la de su hermana, después de todo este tiempo sigue VIVA como el primer día:  INCREÍBLE !!!

Aquí tenéis las fotos.....

"Sin Palabras "
No hay comentarios:

Publicar un comentario